donderdag 21 januari 2010

Beleggingsfondsen Rabobank

Beleggen in aandelen, obligaties of andere beleggingen
Een beleggingsfonds belegt over het algemeen in enkele tientallen tot soms honderden verschillende aandelen, obligaties of andere beleggingen. Dit is afhankelijk van het beleid van het fonds en het vermogen dat belegd is in het fonds. De fondsmanager bepaalt met zijn team in welke aandelen, obligaties of andere productvormen belegd wordt.

Risicospreiding en beheer door financiële experts
Beleggingsfondsen bieden u dus de mogelijkheid uw risico's goed te spreiden en hebben het voordeel dat de fondsen worden beheerd door financiële experts. Ook kunt u met beleggingsfondsen makkelijk inspelen op kansen die zeer moeilijk zijn te benutten met individuele aandelen of obligaties, zoals de opkomst van alternatieve energievormen. Bovendien heeft u toegang tot landen die kansen bieden, maar waar het moeilijk is om in te beleggen, zoals veel landen in Azië.

Keuze uit beleggingsfondsen van topaanbieders
Wij bieden u een ruim assortiment beleggingsfondsen van topaanbieders. Zo kunt u kiezen uit meer dan 150 beleggingsfondsen van de volgende aanbieders: ASN, BlackRock, Delta Lloyd, DWS, Fidelity, Fortis, Goldman Sachs, ING, Kempen Orange Funds, Robeco, SAM, Sarasin, Triodos. U kunt aandelen in een beleggingsfonds kopen. De koers van uw aandeel wordt dagelijks bepaald aan de hand van de waarde van de beleggingen in het fonds en het aantal uitstaande aandelen. Om beleggingsfondsen te selecteren kunt u binnen Rabo Internetbankieren Beleggen de Fondsselector gebruiken.

Kennis van inhoud en werking producten
Het is van groot belang dat u begrijpt hoe het product in elkaar zit en wat de werking ervan is. Wanneer u overweegt om in een beleggingsfonds te beleggen adviseren wij u daarom zorgvuldig het prospectus en de financiële bijsluiter door te lezen, met daarin een beschrijving van de voorwaarden, risico's en kosten.

Bron: Rabobank.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten