donderdag 21 januari 2010

Beleggen bij Binck

Beleggen via online brokers kan u geld besparen bij het aankopen van aandelen en andere beleggingsobjecten. De Binck Bank is een opkomende bank met een toenemend aantal klanten.

Binck is opgericht in het jaar 2000. Via deze broker konden beleggers vanaf het begin beleggen in aandelen van verschillende aandelenmarkten. Binnen één jaar zaten zij op 4.000 beleggers die via Binck een account hadden aangemaakt. Sinds 2003 boden zij de mogelijkheid om via de mobiele telefoon transacties te verrichten. De grote bekendheid krijgt Binck na het overnemen van collega broker Alex.nl van de Rabobank op 31 december 2007. In 2008 handelen 240.000 beleggers via Binck. Inmiddels is Binck Bank ook onder andere actief in Belgie en Frankrijk.

Kracht van Binck Bank
De kracht van de Binck Bank is eenvoud en de gunstige tarieven. Als klant van Binck Bank kunt u eenvoudig inloggen en uw portefeuille raadplegen. U kunt eenvoudig transacties verrichten die per direct doorgevoerd gaan worden. Via Binck Bank kunnen klanten goedkoper transacties verrichten in vergelijking met bijvoorbeeld de grootbanken. Op de site van Binck kunt u de tarieven van verschillende partijen gaan vergelijken met Binck.

Lagere kosten voor transacties
Op de site van Binck kunt u de tarieven van Binck vergelijken met: ABN Amro, Rabobank, SNS Bank, ING, Fortis en Alex. Het voordeel is afhankelijk van het aantal door u te verrichten transacties en de soort transacties. Enkele jaren geleden waren de tarieven van internetbrokers Alex en Binck aanzienlijk lager dan de banken. Inmiddels hebben de grootbanken ingezien dat ze teveel klanten verliezen aan de goedkopere brokers en hebben zij de tarieven ook fors verlaagd.

Bron: financieel.infoyo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten