vrijdag 15 januari 2010

Beleggen bij de Rabobank

Beleg bij ons op de manier die bij u past
Beleg op de manier die bij u past. U kunt zelf beleggen of laten beleggen door een team specialisten. Heeft u een minimum belegbaar vermogen van € 80.000, dan kunt u samen beleggen met een adviseur. Als u een beleggingsvorm heeft gekozen, stellen we een doelrisicoprofiel met u op. Hierin geeft u aan hoeveel risico u wilt nemen en welk rendement u nastreeft. U kunt uitsluitend beleggen conform uw doelrisicoprofiel.
Zelf beleggen





U wilt uw portefeuille volledig zelf samenstellen en beheren. Uw beleggingsorders doet u via internet en telefoon. Wij bieden u met Rabo Direct Beleggen online de middelen die u nodig heeft om de juiste beleggingskeuzes te maken, zoals 24 uur per dag een actueel portefeuilleoverzicht.

Laten beleggen
Wij bieden u twee mogelijkheden voor laten beleggen. Rabo RendeMix is geschikt voor alle beleggers die er de voorkeur aan geven te beleggen in een mixfonds van Robeco en zelf willen bepalen welk fonds het beste bij hen past. Een team specialisten belegt voor u. Rabobank Beheerd Beleggen is speciaal voor Private Bankingklanten met een minimum belegbaar vermogen van € 80.000. Uw portefuille wordt beheerd door de experts van Schretlen & Co.

Bron: rabobank.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten