vrijdag 15 januari 2010

Beleggen bij Fortis Bank

Fortis Bank biedt zowel de beginnende als de ervaren belegger uitgebreide en vertrouwde ondersteuning. Met als uitgangspunt uw persoonlijke situatie en wensen. De manier waarop u ondersteuning wilt, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Fortis Bankkantoor
De Fortis beleggingsfondsen bieden uitgebreide mogelijkheden voor de samenstelling van een prima beleggingsportefeuille. Samen met de adviseur van het Fortis Bank-kantoor komt u tot een passende oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Beleggingsteam van Fortis BankBeleggen
met een eigen, persoonlijke adviseur? Dat kan: als u een beleggingsportefeuille heeft van € 100.000 of meer. Uw persoonlijke beleggingsadviseur volgt de markt op de voet en signaleert de mogelijkheden. Hij maakt tal van beleggingsmarkten direct voor u toegankelijk.

Beleggen via Online Banking
Zelfstandig beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen van Fortis Bank of opties kan heel gemakkelijk via internet. Beleggen via internet is bovendien snel en veilig. Bij Fortis Bank kunt u hiervoor terecht in Online Banking.


Online Banking
Met Online Banking handelt u in aandelen en obligaties op een groot aantal financiële markten, alsmede in opties op de Amsterdamse beurs. Zo kunt u met Online Banking ook beleggen in beleggingsfondsen van Fortis Bank zoals deze genoteerd staan aan de Luxemburgse beurs. Met Online Banking handelt u zelfstandig – zonder advies of tussenkomst van Fortis. Het is een ‘execution only kanaal'. Wilt u wel advies over uw effectenorders, neem dan contact op met uw adviseur.


De module Beleggen van Online Banking
Met Online Banking handelt u zelf op een groot aantal financiële markten. Daarnaast gebruikt u Online Banking voor betalen en sparen. De module Beleggen van Online Banking biedt veel extra mogelijkheden om uw beleggingen te beheren:

Eenvoudig effecten kopen en verkopen* op een groot aantal financiële markten.
Handelen met meerdere effectendepots.
Keuze voor het debiteren van (meerdere beschikbare) cash rekeningen.
Verschillende type ordering (limiet, bestens, stop loss, stop limiet).
Beleggingen raadplegen en beheren.
Analyses en simulaties uitvoeren op uw portefeuille.
Schaduwportefeuilles bijhouden.
Uitgebreide (detail)informatie over effecten raadplegen én beschikken over actuele informatie uit de financiële markten.
Mogelijkheid tot het wijzigen van uw bestaande beleggersprofiel.
SMS-dienst.

Bron: fortis.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten