woensdag 17 maart 2010

Veilig Beleggen

Beleggen en risico zijn vast aan elkaar verbonden. Er bestaan weinig beleggingen zonder risico. Veilig beleggen door het geld op de bank te zetten is ook niet zonder gevaar. Als de bank failliet gaat raakt de spaarder het meerdere boven de garantie kwijt. Dat is recentelijk nog gebeurt. Ook veilig beleggen in het degelijke bedrijf/fonds dat al meer dan honderd jaar betrouwbaar presteert is niet haalbaar. Er kan zomaar een affaire komen waardoor de koers permanent instort.

Mogelijkheden voor Veilig Beleggen
Minder risico betekent al snel ook minder rendement. Veilig beleggen kan ook duur zijn door de kosten van risicobeheer. Bij veilig beleggen kan gedacht worden aan:

Beleggen binnen een verzekering
Opties ter afdekking van koersverlies
Banksparen (tot garantiebedrag)
Staatslening
Beleggen met garantie
Wij geven onafhankelijke Financiele Voorlichting. Wij verkopen geen Financiele Producten en hebben geen enkele relatie met banken, verzekeraars en tussenpersonen. Onze voorlichting is er op gericht dat onze clienten zelf aan de slag kunnen. U kunt hiermee bijvoorbeeld goed voorbereid in gesprek gaan met de aanbieder of intermediair. Daarmee bespaart U veel geld en voorkomt U grote risico’s.

Bron: www.teamplaza.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten