dinsdag 1 maart 2011

Groen Beleggen

Beste belegger,

De opkomst van alternatieve energie bronnen maakt steeds meer deel uit van onze samenleving. Het energievraagstuk komt steeds hoger op de agenda te staan van de grote wereldleiders en de oplossing voor het tekort aan fossiele brandstoffen dringt zich steeds meer op.

Groen en duurzaam zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij.

De tijd is aangebroken om als belegger te gaan profiteren van de toenemende impact van ondernemingen die actief zijn in de duurzame sector. Windmolenparken schieten als paddenstoelen uit de grond en steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen. Welke bedrijven zitten hierachter en hoe staat het met de kansen om eindelijk te kunnen gaan profiteren van de prachtige koerswinsten die inmiddels met groen beleggen gemaakt worden?


Gerard Bastiaansen
Als professioneel analist vind ik regelmatig groene aandelen die beleggers mooie koerswinsten opleveren. Hightech innovatieve ondernemingen fascineren mij enorm en met veel plezier breng ik u op de hoogte van de kansen, die dit slimme beleggers biedt.


Extra hoge winst met groen beleggen!
Groen of duurzaam beleggen staat bij de winnaars van morgen met stip op de eerste plaats. Regeringsplannen laten de komende jaren een fikse groei in de groene of duurzame sector zien. Olie wordt steeds schaarser en duurder. Het roer gaat om en slimme beleggers kunnen daarvan meeprofiteren. De koersen van de groene of duurzame aandelen gaan de komende jaren fors stijgen.

Bron: platformgroenbeleggen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten